Danijel Čukučić pobjednik utrke Biograd 2007
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 26.6.2007 u 20:58.
ZDNews.hr

Kod juniora najbrži je bio
Danijel Čuden Kolanović iz Zadra Free-sb.t-com.hr


U Biogradu je, povodom otvaranja turističke sezone, održana atletska utrka Biograd 2007. na kojoj je sudjelovalo oko 50 atletičara iz Hrvatske, Poljske, BiH i Slovenije.

11 kilometara staze prvi je pretrčao Danijel Čukučić iz atletskog kluba Veteran Zagreb ispred poljaka Zigmunda Lyznickia, te domaćeg trkača Stipana Vukasa iz AK Maraton Biograd.

Kod juniora najbrži je bio Danijel Čuden Kolanović iz Zadra, dok je u konkurenciji veterana pobjedio Joso Jurković iz Kastva ispred bosanskog predstavnika Branislava Veršića i zadranina Rajka Markovića.

Najbolja atletičarka bila je Radmila Maksimović iz Sinja.
Prigodne pehare i medalje najboljima su uručili presjednik Atletskog Saveza Zadarske županije Slobodan Mijolović i tajnik saveza Danijel Tadić.

Organizator, Atletski Savez Zadarske županije i glavni pokrovitelj Turistička Zajednica grada Biograda bili su zadovoljni odazovom sudionika i samom utrkom, te su najavili nastavak tradicije i iduće godine.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.