VK Biograd na pragu finala doigravanja
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 23.6.2007 u 23:59.
ZDNews.hr

Biogradski dupini plivaju prema
povijesnom uspjehu Slika: vkcroatia.hr


Nakon što su sjajnom igrom i pobjedama u svim najvažnijim utakmicama vaterpolisti Biograda osvojili prvo mjesto u 1.B Hrvatskoj Vaterpolo Ligi, jučer su biogradski dupini došli i na korak do velikog finala doigravanja za ulazak u 1.HVL.

Naime biograđani su kao prvoplasirani igrali protiv četvrte momčadi regularnog dijela prvenstva Zagreba, te su u prvoj utakmici u Zagrebu pobijedili rezultatom 9-8.
Nakon furioznog početka Biograda (4-0), domaći se bude, te u vrlo kvalitetnoj i neizvjesnoj utakmici preokreću rezultat u svoju korist, da bi on na kraju 3. četvrtine iznosio 7-7.
Tada biograđani ipak pokazuju "tko je tu s mora", te u samoj završnici dolaze do zlata vrijedne pobjede 9-8.
Tri je pogotka za goste zabio Brzić, po dva Šarić i Brličić, a po jedan Medić i Markić. Posebno valja istaknuti vratara Željka Olujića koji je jučer branio zaista fenomenalno.

Uzvrat se igra u petak na bazenu HTP Ilirije u Biogradu kada domaći imaju povijesnu priliku ući u finale doigravanja za ulazak u 1.HVL.
Tu bi najvjerojatnije igrali sa Jadrogradom koji je uvjerljivo slavio protiv druge zagebačke momčadi, a biogradski su vaterpolisti ove sezone više puta pokazali kako su najbolja i najkvalitetnija momčad lige, te se s punim pravom mogu nadati povijesnom uspjehu.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.