Sinovčić: Mamić je narkoman i treba liječenje
Piše: index.hr | Objavljeno 22.6.2007 u 22:08.
ZDNews.hr

Izvršni dopresjednik Dinama Zdravko Mamić slika: jutarnji.hr, index.hr


Nakon što je Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić nazvao Renu Sinovčića kriminalcem i naveo kako mu nikad nije vratio 50.000 eura koje mu je posudio, Sinovčić mu nije ostao dužan.

Ne samo da je odbacio Mamićeve optužbe, već ga je nazvao lažljivcem, prevarantom i kriminalcem, ali kaže da Mamića ne mrzi.

"On je običan prevarant, ali sve u svemu ja njega ne mrzim i ne smatram ga neprijateljem. Zamolio sam hrvatsku javnost da mu pomognemo da se izliječi. Može doći i kod nas u Zadar da se izliječi"- ponudio se Sinovčić.

Na pitanje od čega se to Mamić treba izliječiti, Sinovčić odgovara: "Od laganja i od tih nedozvoljenih sredstava koja konzumira". Sinovčić kaže da ne zna koja su sredstva u pitanju, ali ipak ustraje u svom mišljenju da s Mamićem nije sve u redu.

"Ja se u to ne razumijem, ali kad napada suca u sudnici, pljusne načelnika POA-e, novinare naganja po maksimirskoj šumi, očito je da s njim nešto nije u redu", rekao je Sinovičić, ogorčen jer smatra da je Mamić u mnogočemu povlašten.

"Da bilo tko radi ono što on radi, govori da je kupovao suce, bilo bi mu doživotno zabranjeno bavljenje nogometom. Njega su oko '90. i suspendirali, pa ga je skupština HNS-a amnestirala. Kasnije je opet suspendiran, ali samo na 5-6 mjeseci.", govori Sinovčić.

Odbacio je i Mamićeve optužbe da mu nikad nije vratio 50.000 eura. "On je meni dužan novac od Olićevog transfera, jer sam ja uložio novac u Olićevo dovođenje. On je od tog transfera uzeo 2 milijuna eura, a trebao je dobiti oko milijun i 380 tisuća.", objašnjava svoju stranu priče, dodajući kako je razlika trebala pripasti njemu.

No, koliko god optuživao Mamića, kaže da ne namjerava pokrenuti pravni postupak protiv njega: "Ma ne, to ne može pomoći. Ja ne sijem mržnju, vidjet ćete kad Dinamo dođe u Zadar, Mamić će kod nas biti lijepo ugošćen."- zaključuje Sinovčić te ponavlja kako Mamića ne mrzi.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.