Zoran Zekić ipak ne dolazi
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 21.6.2007 u 23:18.
ZDNews.hr

Stup zadarske obrane i u
1.HNL; Josip Modrić Slike: Zadarsport


Iako je potpis napadača Zorana Zekića za Zadar trebao biti samo formalnost izgleda da to toga neće doći.
Očito se klub i igrač nisu usuglasili na financijkom planu, a i vrlo je vjerojatno da Zekić ima neku izdašniju ponudu.

U međuvremenu je za Zadar potpisao mladi lijevi bočni Ivan Strinić, inače jedan od najtalentiranijih Hajdukovih juniora, koji je prošle godine, nakon isteka ugovora sa splitskim klubom, otišao u francuski Le Mans.
Očito da mu je za internacionalnu scenu ipak bilo malo prerano, te se Strinić odlučio za Zadar u kojemu će zasigurno steći potrebno iskustvo za daljnji nastavak karijere.

U prvu momčad Zadra već su se uspješno uklopili Baturina, Balašković i Parmaković, baš kao i mladi vratar Andrija Vuković.

Dodajmo ovome kako će i mladi stoper Ante Rožić, koji je prošle sezone došao na posudbu iz Hajduka, ostati i ove sezone, što je odlična vijest, naročito nakon saznanja da Mate Duilo neće igrati za Zadar.

Time se pridružio Sarajliću, Mujdži i Burčulu koji će svoje mjesto pod nogometnim suncem potražiti u nekoj drugoj sredini.

Inače zadarski će nogometaši prvi dio kondicijskih priprema odraditi na Stanovima, dok će se 2.7 zaputiti na Bjelolasicu, gdje bi tradicionalno trebali odraditi završni dio priprema pred prvi susret u novoj sezoni koji je na rasporedu 21.7 protiv Hajduka u Zadru.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.