Izvrstan nastup zadarskih jedriličara
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 20.6.2007 u 19:15.
ZDNews.hr

Zadarski jedriličari Slika: JKU


Na jedriličarskoj regati u njemačkom Kielu zadarske su posade osvojile odlična druga mjesta. Članovi JK Uskok Pavle Kostov i Petar Cupać bili su drugi u klasi 49er ali mogu žaliti za činjenicom da su gotovo cijelo natjecanje proveli na prvoj poziciji. Tek su u posljednjem plovu zadarski jedriličari bili peti, što nije bilo dovoljno da se osvoji zlato.

Jedriličari Sv.Krševana Šime Fantela i Igor Marenić također nisu imali sreće u posljednjem plovu. Kao i posada Kostov/Cupać i oni su do pred sam kraj bili u vodstvu ali su u posljednjem plovu kažnjeni sa 20 bodova zbog preranog starta, te su natjecanje završili na drugom mjestu.

Unatoč malom pehu posljedneg dana ovo je izvrstan rezultat za zadarske jedriličare, te sjajna najava za OI u Pekingu iduće godine.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.