Humanitarna utakmica “SPES – Za Hrvatsku bez mina!”
Piše: H.B. | Objavljeno 18.6.2007 u 14:41.
ZDNews.hr

Stojko Vranković slika: Kosarka.hr


Večeras će se u Jazinama, s početkom u 20h, održati humanitarna košarkaška utakmica veterana - "SPES - Za Hrvatsku bez mina" u kojoj će nastupiti mnoga poznata košarkaška imena.

Veterani KK Zadar će za "protivnike" imati veterane Hrvatske, a svi oni koji dođu na ovu utakmicu sigurno će uživati u potezima nekad velikih košarkaša.

Za veterane KK Zadar, koje će voditi Giuseppe Giergia i Bruno Marcelić, trebali bi nastupiti Petar Popović, Emilio Kovačić, Stipe Šarlija, Ante Matulović, Draženko Blažević, Ivan Obad, Zdravko Jerak, Enio Meštrović, Zdenko Perić, Čedomir Perinčić, Darko Pahlić i Arijan Komazec.

"Izbornici" veterana Hrvatske su Učo Pulanić i Petar Skansi, a nastupit će Stojko Vranković, Dino Rađa, Aleksandar Petrović, Aramis Naglić, Franjo Arapović, Veljko Mršić, Velimir Perasović, Vlado Alanović, Zdravko Radulović, Zoran Čutura, Damir Šolman, Danko Cvjetičanin, Andro Knego i Mihovil Nakić, a očekuje se nastup i ministra financija Ivana Šukera.


Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.