Zadar - Canberra 1-0
Piše: R.M., zadarsport.com | Objavljeno 18.6.2007 u 1:51.
ZDNews.hr

Slika: Zadarsport


Zadarski su nogometaši jučer (nedjelja) odigrali prvi prijateljski susret u sklopu priprema za nadolazeću sezonu.
Suparnik je bio klub hrvatskih iseljenika iz Australije FC Croatia Canberra.
Trener Zebić dao je priliku mlađim igračima i prinovama ali je ipak u prvih jedanaest bilo nekoliko standardnih prvotimaca: vratar Subašić, Bilaver, Batkoski, Duilo, Surać, Župan i Terkeš.
Oko 150 gledatelja, koliko ih se po sunčanom vremenu okupilo na Stanovima vidjelo je samo jedan pogodak.

Strijelac za pobjedu Zadra 1-0 bio je Želimir Terkeš u 40. minuti.
Na igračima Zadra je bio vidljiv umor od naporne sezone, ali i neuigranost određenih igrača. Tako su gosti nekoliko puta opasno zaprijetili vratima domaćih, te pogodili gredu u prvom poluvremenu i vratnicu u drugom.
Zadrani nisu kreirali mnogo prilika, a i to malo što su imali sigurno je ukrotio australski vratar, kojeg se moglo čuti gotovo cijelu utakmicu kako daje naputke svojim suigračima.
Na tribinama je bila mi mala skupina australski navijača koji su u nekoliko navrata simpatičnim pjesmicama pokušavali potaknuti svoje miljenike na bolji igru.
Drugo poluvrijeme bilo je zaista prijateljsko sa mnogo izmjena, te je dvadesetak minuta zaigrao čak i pomoćni trener Zadra Josip Butić.
Na kraju utakmice sudac je uzeo u obzir da se bliži finale PH u košarci, te je kraj susreta odsvirao nekoliko minuta ranije.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.