21. srpnja Zadar-Hajduk
Piše: | Objavljeno 17.6.2007 u 9:23.
ZDNews.hr


Proteklih je dana, prvo u Zagrebu, a potom u Crikvenici zasjedala Skupština udruge Prve HNL.
Novi predsjednik udruge, koji na raspolaganju ima dvogodišnji mandat, je Igor Štimac koji je sa 8 glasova pobjedio dosadašnjeg predsjednika Damira Vrbanovića koji ih je dobio 3 (predstavnik NK Varteksa bio je suzdržan).
Prije održanih izbora predsjednika, Skupština je usvojila izvješća povjerenika za natjecanje, povjerenika za suđenje, disciplinskog suca i povjerenika za sigurnost, te su na temelju izvješća Odjela za licenciranje HNS-a, uz dosadašnjih 10 klubova, kao novi članovi Udruge Prve HNL verificirani Inter-Zaprešić i Zadar.
NK Zadar dobio je privremenu licencu, te će kroz ovu i iduću sezonu, ukoliko i dalje želi igrati na Stanovima, morati rekonstruirati stadion.
U klubu je najavljeno kako će doći do rušenja i kompletne rekonstrukcije zapadne tribine, te će u njenom sklopu biti ugrađeni i svi potrebni sadržaji od klupa za rezervne igrače do sanitarnih čvorova.

Na kraju zasjedanja određen je i raspored odigravanja utamica Prve HNL za sezonu 2007/2008.
Tako zadrane, već u prvom kolu, 21.sprnja, očekuje težak domaći ispit protiv splitskog Hajduka.
Ostali parovi 1. kola su: Inter-Rijeka, Cibalia-Varteks, Osijek-Slaven Belupo, Dinamo-Šibenik i Međimurje-Zagreb.

Uskoro i kompletan raspored...


R.M., http://www.zadarsport.com
slika: http://torcida.org

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.