Miličević: Zadrani neka liječe frustracije u svom dvorištu
Piše: | Objavljeno 16.6.2007 u 0:30.
ZDNews.hr


Na jutrošnjoj Ciboninoj konferenciji za novinare uoči pete finalne utakmice košarkaškog prvenstva pojavio se čak i direktor Cibone Božo Miličević, te nije birao riječi kojima je govorio o upravi zadarskog kluba.

Prva tema na tapetu bio je jučerašnji skandal oko ulaznica koji je izbio kad je iz Tornja stigla vijest da zadarski Tornado neće dobiti svoja uobičajena mjesta u zelenom sektoru, te da ne moraju ni dolaziti jer ulaznica nema. Miličević je ponudio drugačije viđenje cijele priče.

"Nama se pismeno javio samo Tornado i to smo pismeno riješili. U dogovoru s našim MUP-om ponudili smo im 400 ulaznica koliko je moguće organizirati da uvjeti u dvorani budu regularni. Da li će iskoristiti sve ulaznice i imaju li dovoljno interesa moraju nam javiti u toku dana", rekao je Miličević.

Nakon što je "raščistio" problem ulaznica, Miličević se okrenuo na temu uprave KK Zadra.

"Žao mi je što moram reći da Zadrani zadnjih deset godina imaju problem mentalnog ograničenja kao menadžment i uprava kluba jer su mogli zadržati Euroligu i biti s nama da su pratili neke stvari koje su se događale. Jako mi je žao što ovo moram reći, jer sam vezan uz oba kluba, ali upravni odbor je KK Zadra promašio temu. A najgore u životu je kad promašiš temu. U biti ne znaju što govore. Odnos dva kluba svodi se isključivo na korespondenciju i osiguravanje broja ulaznica. I to je kraj priče što se klubova tiče. Po propozicijama HKS-a organizirano dovođenje navijača nije dozvoljeno. Što će HKS napraviti ne znam, ali mislim da ovo danas izlazi iz okvira sporta i ovo prozivanje naših silnih dužnosnika moglo bi imati utjecaj na primanje Hrvatske u NATO i EU, na tu se razinu to željelo dići", globalistički zaključuje Miličević.

Za kraj, Miličević je Zadranima poručio da "svoje frustracije liječe u svom dvorištu jer to nije korektno prebacivati na drugu stranu."

Nakon upečatljivog nastupa Ciboninog direktora novinarima se obratio Dražen Anzulović čije se znatno umjerenije izlaganje svelo na uobičajene sportske šablone.

"Utakmicu dočekujemo spremni s namjerom da osvojimo prvenstvo. Očekujem tešku i napetu utakmicu, kakve su bile i ostale u ovoj seriji; potrebna nam je potpuna koncentracija naših igrača, a nadam se da će podrška s tribina biti bolja i glasnija nego u dosadašnjim utakmicama u Tornju", poručio je Anzulović.

www.index.hr

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.