Zadrani krenuli u pripreme za 1.HNL
Piše: | Objavljeno 15.6.2007 u 14:27.
ZDNews.hr


Na današnjoj prozivci odzvali su se sljedeći igrači: Ferdo Milin, Dominik Sikirić, Mate Duilo, Josip Bilaver,Želimir Terkeš, Jerko Mikulić, Naum Batkoski, Ante Rožić, Dragan Župan, Dragan Tadić, Tomislav Rogić, Danijel Subašić, Jakov Surać, Ante Puljić te Andrija Vuković.

Prvoj momčadi iz juniora su priključeni Jerko Prtenjača, Roko MIšlov, Marko Rašo, Antonio Ježina, Mario Kruneš, Ante Miletić, Boris Kurevija dok je Ante Mitrović opravdano odsutan.

Iz opravdanih razloga izostali su i Josip Modrić, Marin Tomasov te Leonardo Barnjak dok Goran Burčul odlazi u zasad nepoznati drugoligaški klub, a Jasmin Mujdža još uvijel pregovara sa Zadrom. Kako neslužbeno doznajemo, ima i nove ponude drugih klubova.

Frane Medun nije se odazvao na prozivku igrača.

Prisutnima se obratio i Reno Sinovčić, vanjski stručni suradnik kluba. U cijelosti prenosimo njegovu izjavu:

"Neki od vas su se odmarali koncem sezone i period nakon toga, tako da vjerujem da ste orni za pripreme. Sezona poćinje 21. srpnja, tako da nam je ostalo svega 32 dana za pripreme. U subotu će u Crikvenici biti donesena odluka o sustavu takmičenja sljedeće sezone, tako da ćemo se o vlastitim ambicijama odrediti ovisno o ishodu tog sastanka. Dali će to biti liga za prvaka ili liga za ostanak još ne znamo, ali o tome će umnogome ovisiti i kampanja kupovine igrača. Oni koji imaju ponude ili koji osjećaju da neće moći ispuniti postavljene ciljeve slobodni su promijeniti sredinu. Nama će trebati ovisno o ambicijama od tri do šest kvalitetnih igrača, kako bismo sezonu odradili bez trauma."

h.b., www.zadarsport.com
slika: Zadarsport

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.