Zadar Sport.Com daje ti besplatne ulaznice za utakmicu Cibona - Zadar!
Piše: | Objavljeno 14.6.2007 u 17:14.
ZDNews.hr


Osvojite ulaznicu za crveni sektor Doma Dražena Petrovića za 5. utakmicu finala PH u košarci Cibona-Zadar.
Sve što trebate napraviti je unutar za to predviđene teme na našem forumu napisati jednu poruku potpore zadarskim košarkašima.

Zadar, 14.06.2007 u 18:15h. - U suradnji s Novim radiom (89,3 mhz) dobili smo prvog vlasnika vrijednog papirića koji je osvojio ulaznicu zahvaljujući točnom odgovoru na pitanje: "Kojeg je datuma i koje godine rođen velikan hrvatske i svjetske košarke Krešo Ćosić?" Točan odgovor je 26. studenoga 1948., a sretni dobitnik je Slaven Meštrović! Čestitamo!

Najljepša poruka bit će nagrađena ulaznicom za petu finalnu utakmicu 16.lipnja u 20.15.
Poruke se primaju do petka, 15. lipnja u 19 sati, a sretni dobitnici bit će objavljeni istoga dana oko 20 sati na portalu i forumu www.zadarsport.com, te će, putem privatne poruke, biti obavješteni kako doći do svoje ulaznice.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.