Aco u subotu ipak na klupi?
Piše: | Objavljeno 14.6.2007 u 2:25.
ZDNews.hr


Prema posljednjim, još uvijek neslužbenim informacijama, izgleda da će trener Zadra Aleksandar Petrović, ipak, odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja protiv Cibone voditi s klupe.
Aco je naime, nakon četvrte utakmice finala, koju je Cibona velikim preokretom u posljednjoj četvrtini dobila 89-90, prijavljen disciplinskoj komisiji zbog vrijeđanja suca Siniše Hercega.
I sam zadarski strateg je nakon utakmice priznao da je dotičnom sucu rekao da je "smeće", te kako u tom trenutku uopće nije razmišljao o petoj utakmici.
Sporan konflikt dogodio se nakon što je Herceg, 13 sekundi prije kraja susreta, nakon što je Cibonin igrač Wisniewski promašio dva slobodna bacanja, odlučio da se drugo mora ponoviti. Na kraju se ispostavilo da je to bio koš koji je odlučio pobjednika.
Neugodni razgovor Petrovića i Hercega nastavljen je i nakon utakmice, te će temperamenti zadarski trener zbog toga najvjerojatnije morati platiti novčanu kaznu.

Ukoliko Aco u subotu ipak ne bude na klupi, utakmicu će voditi njegov pomoćnik Denis Pleslić, koji je ove sezone jednom već vodio momčad.

Osim disciplinskh problema zadrane muče i problemi s ozljedama, a naročito su zabrinjavajuće one Todora Gečevskog i Jure Lalića.
Lalić je nakon poraza u četvrtoj utakmici, udario šakom u vrata, te tako zaradio tri šava, dok Gečevski ima problema sa natečenim nožnim prstom.

Unatoč svim problemima, disciplinskim i zdravstvenim, te psihološkog šoka nakon poraza, u Zadru su optimistični i svjesni da još ništa nije gotovo.
U subotu treba otići u Zagreb i odigrati srčano i borbeno kako su to zadarski košarkaši već pokazali u drugoj i trećoj utakmici.

Danas tokom dana trebala bi biti poznata konačna odluka o kazni koja čeka trenera Petrovića, te detalji ozljeda i mogućnost oporavka ključnih zadarskih igrača.


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: http://www.kosarka.hr/

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.