English: " Želim otići kao prvak"
Piše: | Objavljeno 10.6.2007 u 12:57.
ZDNews.hr


Carl English, jedan od ključnih igrača Zadra ove sezone jučer je ponovno blistao.
27 poena (4 trice), 3 asistencije i čak 10 iznuđenih prekršaja za 36 minuta vrhunske košarkaške predstave, i poteza na koje su gotovo zapljeskali i Cibonini navijači.
Jučer je nakon utakmice bio vrlo dobro raspoložen:
"Da pričam o utakmici? Kojoj utakmici? Ovoj večerašnjoj utakmici? Bila je dobra. Bila je odlična utakmica. Agresivna, a suci su odradili odličan posao, imali jednak kriterij i dopustili igračima da odluče pobjednika. Za nas je ovo velika pobjeda i nadam se da možemo u Zadru zaključiti posao."
Posebno je istakao igru Zadra u posljednjih pet minuta: "Napravili smo seriju u četvrtoj četvrtini i tri minute prije kraja otišli na četiri-pet poena prednosti. Nakon toga bila je samo stvar održavanja prednosti do posljednjeg zvuka sirene. Mi smo na kraju imali dobru realizaciju, ali mislim da možemo puno bolje šutirati loptu. To bi nam olakšalo posao."

Pobjedu je poklonio fenomenalnim zadarskim navijačima koji nisu stali s pjesmom tokom čitavog sureta: "Znao sam da ne mogu odigrati dvije slabe utakmice za redom, pa sve svoje poene i pobjedu poklanjam navijačima koji su imali dovoljno strpljenja. Po prirodi sam emotivac, zato mi je ova zagrebačka pobjeda utoliko slađa, jer znam da su navijači morali potegnuti na daleki put kako bi bili uz nas.
Još nešto! Svome sam menađeru rekao da mi rezervira avionsku kartu, jer već u petak želim biti u NBA kampu."

"Od Zadra se želim oprostiti s naslovom prvaka!" zaključio je English, te tako riješio dvojbe oko svog odlaska iz Zadra, ali, što je zadarskim navijačima još i važnije, najavio naslov prvaka i otklonio svaku mogućnost prelaska u Cibonu, o čemu se špekuliralo posljednjih dana u medijima.


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: http://www.adriaticbasket.com/

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.