Jia Zheng produžio ugovor sa STK Donat
Piše: | Objavljeno 8.6.2007 u 13:36.
ZDNews.hr


Iza stolnotenisača Donata vrlo je uspješna sezona u kojoj su u neizvjesnom finalu gotovo iznenadili favorizitanu ekipu Večernjeg lista.
Nakon kratkog predaha i rezimea učinjenog u protekloj sezoni uprava se brzo primila posla i počela slagati momčad za iduću sezonu.
Prvi korak bio je produženje ugovora najboljeg igrača, Kineza Jia Zhenga, koji će tako i iduće sezone braniti boje STK-a Donat i pokušati pomoći u osvajanju toliko željenog naslova prvaka.
No, vrlo će važno biti dovesti još jednog kvalitetnog igrača koji bi dodatno ojačao momčad, te je učinio potpuno ravnopravnom, ako ne i boljom, od ekipe Večernjeg lista, koja već godinama slovi za najbolju ekipu u Hrvatskoj.
Posljednji dan prijelaznog roka je 25. lipnja, kada će sigurno biti poznato tko će se priključiti Jia Zhengu i Davoru Karloviću u pokušaju osvajanja naslova prvaka Hrvatske, a samim time i plasmana u europsku Ligu Prvaka.


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: http://www.stkindustrogradnja.hr

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.