Tornado konačno u novim prostorijama
Piše: | Objavljeno 6.6.2007 u 18:45.
ZDNews.hr


Zadar, 6.lipnja 2007.

Prigodnom svečanosti danas su otvorene novouređene prostorije Udruge navijača Tornado Zadar.
Nakon dužeg vremena, u kojem su se zadarski navijači na sve moguće načine snalazili ne bi li organizirali navijanje, koreografije i gostovanja Tornado je konačno dobio svoje prostorije, koje će im u tome uvelike olakšati.
Otvorenju su, između ostalih, nazočili i predstavnici KK Zadar i Grada Zadra.

Predsjednik Udruge Mario Gavran ovom je prigodom zahvalio Gradu koji je Tornadu ustupio prostorije, te najavio još kvalitetniji navijački pokret u Zadru:
“Zahvaljujemo se Gradu što nam je iskazao povjerenje i dodijelio ovaj prostor koji smo uredili u navijačkom stilu. Ovaj prostor bit će nam od velike pomoći u organizaciji, koreografiji i gostovanjima. Kao što svi znate, Tornado čim napusti prostore Županije predstavlja ovaj Grad i mi ćemo se potruditi da ga predstavljamo na što bolji način.”

Zadarski dogradonačelnik Dr. Dražen Grgurević pohvalio je djelovanje Tornada i najavio pomoć Grada i u budućnosti: “ Posebna mi je čast što sam prisutan na otvaranju ovog prostora. Prostor je fenomenalno uređen, a ovako ga je mogla urediti samo grupa ljudi koja s ljubavlju obraća pažnju na svaki detalj. Ulazeći u ovaj prostor vidi se dio povijesti našeg grada, košarke i Tornada.
Siguran sam da ćemo vam i dalje davati potporu jer ste pravi ambasadori našeg Grada. Ujedno promičete i prave vrijednosti u sportu, pobijedi, ali ne ponizi. Upravo je to ono što želimo u svim sportovima. Nada se da će Tornado davati kvalitetnu podršku i ostalim klubovima. Zadar je navikao samo na vrhunske rezultate i ne može se pomiriti s prosječnošću.”

Otvaranju je prisustvovao i kapetan košarkaškog kluba Zadar Jakov Vladović koji je istaknuo veliku ulogu Tornada u svim uspjesima kluba: “Izuzetno mi je drago što je Tornado dobio svoj kutak u kojem se mogu nalaziti. Oni su dio nas i svi naši rezultati su došli uz njihovu pomoć.”

Tako će Tornado gostovanje u Zagrebu, na treću utakmicu finala doigravanja prvenstva Hrvatske protiv Cibone, koja se igra u subotu u 17 sati, organizirati iz novih prostorija, još bolje i još kvalitetnije nego što je to činio do sada.


R.M., http://www.zadarsport.com/

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.