VK Zadar 1952 dobio novu upravu
Piše: | Objavljeno 4.6.2007 u 17:34.
ZDNews.hr


Vaterpolski klub Zadar 1952 od iduće će sezone na put uspjeha pokušati dovesti nova uprava na čelu sa predsjednikom, aktualnim zadarskim dogradonačelnikom Dr. Draženom Grgurovićem.
Odlučeno je to na godišnjoj izbornoj skupštini kluba održanoj u srijedu u hotelu Kolovare.
Osim predsjednika izabran je i kompletan upravni odbor kojeg čine: Dr. Antun Zoran Savić, direktor zadarske Elektre Nikola Dellavia, predstavnik Opel Mitrovića Tomislav Mitrović, vlasnik Plotera Slavko Šimović, te donedavni prvotimac VK Zadar Damir Bašić.

Svi su članovi novoizabrane uprave kao glavne ciljeve u novoj sezoni istakli dovršetak bazena na Višnjiku, te rad s mladima i formiranje jakog omladinskog pogona.

Direktor kluba Goran Jovančević istaknuo je kako ima potporu Hrvatskog Vaterpolskog saveza, njegova predsjednika Perice Bukića i izbornika Ratka Rudića što je vrlo bitno kod reformacije zadarskog vaterpola.
Podsjećamo da je najtrofejniji svjetski vaterpolski trener, a odnedavno i član kuće slavnih plivačkih sportova, Ratko Rudić, karijeru započeo upravo u vaterpolskom klubu Jedinstvo iz Zadra.

Konačni je cilj nove uprave, naravno, povratak prvoligaškog vaterpola u Zadar, te stabiliziranje kluba u 1.HVL.
Zadarski će vaterpolisti na putu ka ostvarenju tog cilja prvo morati proću Drugu ligu, u kojoj se trenutno nalaze, zatim Prvu B ligu da bi na koncu ušli u elitni razred vaterpolske lige svjetskih prvaka u ovom sportu.


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: http://sport.hrt.hr/

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.