Strihić i "Gringo" 2. na regatama u Istri i na Kvarneru
Piše: | Objavljeno 29.5.2007 u 22:17.
ZDNews.hr


Lovro Strihić zauzeo je visoko drugo mjesto na Memorijalu Antolić Ćesić održanom u Puli od petka do nedjelje. Bio je to zadnji ovosezonski kriterij 1.6 na kojem su nastupila 104 natjecatelja. Strihić je naravno s ovim rezultatom debelo potvrdio svoj status reprezentativca za Europsko prvenstvo. Lovro Ivanov zauzeo je 19. mjesto, Antonela Kačan 20.(četvrta djevojčica), a Dino Petešić 33.

Gringo 2 (Robert Sandalić kormilar) bio je drugi na Croatia Cupu u Puntu, gdje se jedrilo također od petka do nedjelje. Flota nije bila velika, 11 posada, ali je konkurencija bila dobra, jer će sve te posade za 15ak dana nastupiti i na IMS Europskom prvenstvu u Cresu. U Puntu je odjedreno sedam Štapova, a od naše su posade bolji bili samo Česi na Bohemiji Express. Gringo 057 (Darko Smrkinić) zauzeo je sedmo mjesto.

http://www.uskok.biz.hr/
slika: JK Uskok

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.