TELE 2 sponzor KK Zadra
Piše: | Objavljeno 28.5.2007 u 17:16.
ZDNews.hr


OBJAVA ZA MEDIJE:

Košarkaški klub Zadar potpisao je jednogodišnji sponzorski ugovor s mobilnim operaterom TELE 2.
To je sponzorstvo prva potpora TELE 2 nekom domaćem košarkaškom klubu, koji je ujedno i jedan od najboljih košarkaških klubova u Hrvatskoj uopće.

Predsjednik Upravnog odbora KK "Zadar", mr. sc. Kristijan Magaš: Drago mi je da jedna tako velika kompanija kao što je TELE2 želi poduprijeti hrvatsku košarku i Košarkaški klub "Zadar" i nadam se da je ovo početak kvalitetne suradnje između TELE2 i Košarkaškog kluba "Zadar" na obostranu korist.

Tele2 je vodeći europski alternativni telekomunikacijski operator i ima 29 milijuna korisnika u 22 zemlje. Nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, mreže podataka, kablovsku TV i usluge sadržaja. Tele2 u Hrvatskoj kao mobilni operator posluje od 2005. godine i zauzima 8 posto tržišnog udjela. Tržište je Tele2 prepoznalo kao najjeftinijeg mobilnog operatora, a zahvaljujući jednostavnim uslugama bez skrivenih troškova te neupitnom kvalitetom usluge, Tele2 je operator s najvećom stopom rasta u Hrvatskoj. Usluge Tele2 u Hrvatskoj za sad koristi više od 400.000 privatnih i poslovnih korisnika, među kojima je i znatan broj sportskih klubova i udruženja.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.