Danas prva utakmica doigravanja: Zadar ili Pula?
Piše: | Objavljeno 27.5.2007 u 12:23.
ZDNews.hr


Nedjelja, 27.svibnja 2007. Konačno je nogomet u gradu Zadru došao na svoje.
Kalelarga će, barem na jedan dan, pričati samo o nogometu.
Danas u 17,00 na teren zadarskih Stanova istrčati će nogometaši Zadra i Pule, sa samo jednim ciljem, ostvariti povoljan rezultat pred uzvrat u srijedu u Puli, te napraviti prvi korak prema plasmanu u 1.HNL.
Izgleda da najvaljivana kiša ipak neće stići, tako da su stvoreni idealni preduvjeti za pun stadion i jednu veliku pobjedu zadarskog sporta.
Puno se proteklih dana polemiziralo u medijima, bilo je riječi o namještanju utakmica, podsjećanju na protekle susrete, optužbi na račun nekih klupskih djelatnika...

Tako je predsjednik Pule Darko Jergović zadrane optužio za pokušaj podmićivanja igrača Pule, na što su iz Zadra uzvratili podjetnikom na međusobni ogled od prije par sezona kada je Pula pobijedila sa tri gola iz zaleđa (dokazalo oko sokolovo).
Također zadrani su vrlo sumnjičavi prema novom treneru Pule, i bivšem zadarskom strategu Stanku Mršiću koji je, samo nekoliko dana prije nego što će postati trener Pule, bio na treninzima Zadra, razgovarao s igračima i proučavao momčad.
Iako Mršić tvrdi da u tom trenutku nije imao kontakata s Pulom, ova je situacija u najmanju ruku sumnjiva, iako to za hrvatski nogomet nije ništa čudno.

Međutim u ovom trenutku sve to više nije bitno.
Svega je nekoliko sati do početka prve utakmice doigravanja i svi, od igrača preko struke do navijača moraju biti koncentrirani samo na ovih 90. minuta.
Ukoliko Zadar prikaže igru kao u većini utakmica proljetnog dijela 2.HNL, gotovo je sigurno da pobjeda neće izostati.

Evo vjerojatnih sastava:

Zadar (3-5-2):
Subašić - Batkoski, Modrić, Rožić - Bilaver, Surać, Tadić, Župan, Mujdža - Barnjak, Terkeš.

Pula(3-5-2): Iveša - Radas, Iftić, Kacić - Babić, Raić-Sudar, Jurić, Grgurović, Jerneić - Halilović - Selak


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: http://adria.fesb.hr/

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.