Juniori Zadra prepotentno do finala
Piše: | Objavljeno 27.5.2007 u 0:24.
ZDNews.hr


U finalu juniorskog Prvenstva Hrvatske u košarci koje se ovaj vikend održava u zadarskim Jazinama igrat će košarkaši Zadra i Splita.
Zadrani su superiorno pobijedili mlade Šibenčane sa čak 41. poenom razlike (117-76), te tako najavili svoju kandidaturu za titulu prvaka.
Čak je pet igrača kod domaćih zabilo 17 ili više koševa i upravo je ta snaga kolektiva donijela zadranima tako sjajan rezultat, ali prije svega sjajnu igru kroz cijelu utakmicu.
Posebno su se istakli zadrani Prostran (23), Baždarić (20), Krizman (18), Šarlija (17) i Marčinković (17), dok su kod gostiju jedini raspoloženi bili Pavelić (22) i Bilan (18).

Zadrani će u finalu, sutra u 20 sati, igrati protiv momčadi Splita koja je, nakon neizvjesne borbe, savladala Dubrovnik rezultatom 80-75.
Iako su splićani vodili tokom cijele utakmice, na poluvremenu i sa 17 poena prednosti, mladi su se dubrovčani ipak uspjeli vratiti u egal, no za više od toga nedostajalo je snage i sportske sreće.
Tako će se sutra u utakmici za treće mjesto u 17,30 boriti sa Šibenikom.


R.M., http://www.zadarsport.com/
slika: www.bczadar.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.