Veliki dan za zadarski sport
Piše: | Objavljeno 20.5.2007 u 14:46.
ZDNews.hr


Današnji dan, za zadarski je sport zaista poseban, posebno važan.
Košarkaši i nogometaši Zadra igraju dvije izuzetno važne utakmice, koje mogu odrediti daljnji tijek ove, ali i idućih sezona.
Dva medijski najeksponiranija, i navijačima najzanimljivija sporta u Zadru danas nam nude prave poslastice.

KK Zadar u 18 sati u Hramu košarke, Jazinama, dočekuje vječnog rivala, zagrebačku Cibonu.
Pobjednik večerašnjeg susreta imat će startnu poziciju broj 1 u doigravanju, a samim time i prednost domaćeg terena u finalu ( pod pretpostavkom da će obje momčadi bez problema savladati prepreke u polufinalu).
Prednost domaćeg terena za Zadar ne trba previše pojašnjavati, stoga se nadamo da će večerašnja pobjeda biti prvi korak prema novom naslovu prvaka Hrvatske.

Nogometni klub Zadar konačno ima priliku, nakon mnogo loših sezona praćenih nesrećom, današnjom pobjedom ući u prvu HNL.
Nažalost naši nogometaši neće sami odlučivati o tome već će osluškivati rezultat iz Sigeta gdje igraju Hrvatski Dragovoljac i vodeći Inter, nadajući se pobjedi domaćina.
Pritom ne treba podcijeniti opasnog Vukovara, današnjeg Zadrovog protivnika, koji je prije nekoliko kola slavio upravo u Sigetu i uništio svaku nadu domaćina o plasmanu u 1.HNL.
Dakle, ukoliko Zadar danas pobijedi Vukovara, a Hrvatski Dragovoljac Intera, danas će se u Zadru konačno slaviti ulazak u prvu ligu.
U protivnom, Zadrani će u rulet doigravanja s Pulom, pretposljednjom momčadi prve HNL.

U nadi da će se večeras u Zadru dvostruko slaviti, naši košarkašima i nogometašima želimo puno sreće!


Roman Morović, www.zadarsport.com

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.