Neizvjesna završnica 1. ŽNL
Piše: | Objavljeno 19.5.2007 u 13:48.
ZDNews.hr


Samo su dva kola do završetka prvenstva Prve županijske nogometne lige, međutim, rasplet na dnu ljestvice, odnosno tko ostaje, tko ispada, još uvijek je neizvjestan.
Naime, nakon što su Pakoštane lako s tri prema nula u zaostaloj utakmici 23.kola porazili Hajduk, priča se posve zakomplicirala.
Sada je krug potencijalnih davljenika proširen pa su u opasnoj zoni uz Pakoštance (26) još Sabunjar(28), Zemunik (30), Hajduk (30), Škabrnja (32) i Bibinje (32).
Magična brojka za ostanak u društvu najboljih su 33 sakupljena boda, do kojih Pakoštanci ne mogu.
Ali, zato se mogu nadati za njih povoljnim ishodima u drugim utakmicama, jer se neki od klubova koji se nalaze u opasnoj zoni sastaju međusobno.
Ono što u cijeloj priči ne valja jesu termini, jer se vrlo važne utakmice igraju u različito vrijeme, što navodi na zaključak o neregularnosti.

Raspored 25.kola 1.ŽNL:
Subota (17,00) Debeljak - NOŠK ; Zrmanja - Gorica
Nedjelja (17,00) Pakoštane - Croatia ; Zemunik - Škabrnja;
Sabunjar - Galovac ; Zlatna Luka - Bibinje


Još su 3 kola do kraja 2. ŽNL, ali pitanje prvaka nije riješeno, naprotiv, derbi u Glavici mogao bi skrojiti konačni izgled ljestvice.
Jer, ako se Paklenica domogne bodova, zbog lakšeg rasporeda u zadnja dva kola već bi u nedjelju mogli otvarati šampanjac!

Raspored: subota (17,00) Podgradina-Sv.Mihovil ;
Dalmatinac-Jasenice ;
nedjelja (17,00) Vrčevo-Paklenica ; HAŠK-Nova Zora


Ante Jelavić, Slobodna Dalmacija

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.