Borba za 1. HNL
Piše: | Objavljeno 15.5.2007 u 23:33.
ZDNews.hr


NAKON pretposljednjeg, 29. kola, Druge Hrvatske nogometne lige, u borbi za status prvoligaša ostala su samo dva kluba, Inter i Zadar.

Hrvatski dragovoljac je kolo prije kraja izgubio šansu za jednu od dvije pozicije koje nude mogućnost prijelaza u Prvu HNL, nakon što je rezultatom 2:1 poražen na gostovanju kod Croatije Sesvete. Zadar je slavio na gostovanju u Imotskom rezultatom 4:2, a Inter bez većih problema porazio Čakovec 4:0.

Inter je tako na vrhu tablice zadržao prednost od tri boda ispred drugoplasiranog Zadra, pa mu je u posljednjem kolu, na gostovanju kod Hrvatskog dragovoljca potreban tek bod kako bi dogodine osigurao prvu ligu. Ukoliko Zadar želi zadržati šanse za prvo mjesto, koje jedino izravno vodi u Prvu HNL, u posljednjem kolu im na Stanovima treba pobjeda protiv Vukovara.

Drugoplasirana momčad Druge HNL će za pokušaj prolaza u prvu ligu morati igrati dodatne kvalifikacije s Pulom ili Cibalijom.

Podijeli s prijateljima
KOMENTARI
Komentari na portalu se objavljuju u realnom vremenu i ZDNews.hr se ne može smatrati odgovornim za izrečeno, napisano ili objavljeno. Prilikom objave komentara, zabranjeno je svako vrijeđanje, psovanje i(li) klevetanje bilo koje vrste. Komentari s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
mojtv.hr - kompletan tv program
Copyright © ZDNews.hr. Sva prava pridržana.