ZadarZADAR Sport

KOMPLETIRANA MOMČAD Ramljak godinu dana u KK Zadar

Foto: KK Zadar
Foto: KK Zadar

Nakon što je zbog ozljede šake otpao s popisa putnika za Eurobasket, Ramljak se prije nekoliko dana priključio treninzima Zadra, a suradnja je danas formalizirana potpisom ugovora.

Potpisom Marka Ramljaka KK Zadar kompletirao je igrački roster za sezonu 2015/16. Popularni Ramo tako će ostati u dresu Zadra s kojim je dogovorio novu, jednogodišnju suradnju.

– Zadovoljni smo što smo uspjeli nastaviti suradnju s Ramljakom. On je bio na vrhu popisu naših želja i drago nam je da je odlučio ostati na Višnjiku. Riječ je o iznimno kvalitetnom igraču, koji dobro poznaje našu momčad i vjerujem da će se odmah uklopiti u sastav. Ugovor je dogovoren na godinu dana, a može se i produljiti, ovisno o željama budućeg strateškog partnera kluba, rekao je sportski direktor KK Zadar Branko Skroče.

Ramljak će u dresu Zadra nastupiti već na Zadar Dogus Basketball Tournamentu koji se će igrati na Višnjiku od 24. do 27. rujna. Već u četvrtak (20:30 h) Zadar će odmjeriti snage s europskim doprvakom Olympiacosom, a u subotu je na rasporedu ogled s još jednim euroligašem – Bayernom iz Munchena





Related Articles

Back to top button