IzdvojenoZadar

Zdravko Livaković: Nisam pretučen u hotelu Bastion!

Nakon što smo 1.veljače objavili članak pod naslovom ‘Pretučen bivši državni tajnik?’, opisali smo navodni incident koji se dogodio ispred hotela Bastion u Zadru.

Prema našim saznanjima te izjavama očevidaca, jedan bivši državni tajnik pretučen je u spomenutom hotelu, a u opisanim događajima se, iz nekog razloga, prepoznao Zdravko Livaković, jedan od mnogobrojnih bivših državnih tajnika, nekad vrlo čvrste ‘desne ruke’ Božidara Kalmete. Putem svog odvjetnika iz Splita Nediljka Ivančevića, poslao nam je opširni Zahtjev za objavu ispravka i isprike u kojem se, između ostalog navodi kako Zdravka Livakovića, koji je očigledno taj „bivši državni tajnik“ nikada nitko nije pretukao, niti ima ikakvih razloga da bi ga netko pretukao.

Zašto se Livaković prepoznao u tekstu u kojemu nije spomenut?

Također Zdravko Livaković putem svog odvjetnika navodi kako će podnijeti tužbu radi naknade štete. U proteklih tri tjedna od objave članka, mnogi su nas kontaktirali želeći doznati o kojem se državnom tajniku radilo s obzirom na to da ih je danas na desetke bivših, a neki od njih svako toliko dolaze u Zadar opuštajući se u luksuznim hotelima na račun poreznih obveznika.

Zašto se upravo Zdravko Livaković prepoznao u navedenom tekstu, pokušat ćemo doznati već na prvom ročištu.

U nastavku u cijelosti objavljujemo netočan i nepotpun Zahtjev za objavu ispravka i isprike:

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Zašto se Livi nije pojavio na suđenju u Zagrebu prošli put? Radi šljiva ili jaja na oku

 2. Priča se da su u žesrokoj svađi dr. Dukić i Livaković koji je odjeban iz svih mogućih i njemu željenih struktura. Samo naprid doktore.

 3. Nedaj se Gradonačelniče Dukić pritiscima bivših največih lucifera našeg Zadra .

 4. REKLA-KAZALA portal. Neki, neka, neko … jadno. Zašto niste objavili ime ako sve znate? A sada morate pocistiti tu šporkicu, tocno kako vam je njegov odvjetnik naložio-morate, iako vam se ne da. A paralelno ide i privatna tužba. Lijepo, pa vi i dalje serite po ljudima na osnovu poluinformacija, pretpostavki, zlobnih tračeva. Bez cistih argumenata, to je javno blacenje, sramocenje, linc, odnosno kleveta. To je krivicno djelo i ide po privatnoj tuzbi. Pa izvolite svoje tvrdnje dokazati pred sudom. Hebalo vas vase novinarstvo i nacin privlacenja publike. Lajkajte jedan drugog. Ionako vam niko ne cita ovaj potal.. Pljuc..

  1. ahahaha a livakoviću biće opet sam sebe braniš po komentarima sa svojim macbookom, kao što to radiš na indexu i drugdi di ti ljudi pišu tko si i što si? a joj, nemoj jer ispadaš smišan. ako smatraš ovaj portal nerelevantnim zašto si se onda naša prozvanim u nečemu di te nitko nije spomenuo? pa ispadaš budala. E moj zdravkec remetinec te ionako čeka. a tamo nije toplo za lopove

 5. Baš si pametan druže maršale! Kako samo pogađaš. E, baš nisam Livaković i ne govorim o njemu, nego opcenito kako volite pljuckati po ljudima bez čvrstih činjenica i dokaza. BTW Po tvom imenu “Tito”dalo bi se zaključiti da si ti potomak istih onih što su ’45-te punili jame, bez suda i porote; onima koje su na sličan način proglasavali narodnim neprijateljima. Vidiš kakvi su ti geni! Mržnja s crvenim predznakom! I danas bi to isto radio, ali druga su vremena. Ne pada jabuka daleko od stabla! Tito ti je u genima, zaražen si virusom “jugoslovenstva”, sanjaš tzv. “Regiju”, a? Uzalud ti trovanje i blaćenje po portalima i po partijskom zadatku. Pali traktor!

 6. Da je drug TITO živ ti bi Joksane i dalje skido zastave u Tankerkomercovoj marini i penjo se po dizalicama ?

 7. Jeste li u potrebi za dodatnim gotovinskim / hitnim novcem?
  Prijavite se za zajam sada!
  ✅Loan u mogućnosti iznos od 6000 eura – iznad
  ✅ Trajanje trajanja zajamčenih zajmova
  ✅Na nisku kamatnu stopu od 2%

  Kontaktirajte nas za više detalja:
  Gonzalezova financijska tvrtka
  E-adresa: (gonzalezandresloan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close