ZADAR SportZadne-Izdvojeno

U Zadru su pobijedili pozitivni ljudi

Ante Nazor
Ante Nazor

Prethodna tri puta Ante Nazor je na konferenciju za novinare nakon utakmice na Višnjiku dolazio kao poraženi trener. Ovaj put su njegovo lice i ton glasa bili posve drugačiji. Osjetilo se zadovoljstvo i veliko olakšanje. Nazor je na najbolji mogući način zahvalio na ukazanom povjerenju Upravi, kojoj je nekoliko dana ranije ponudio mandat na raspolaganje. Osim zlata vrijedne pobjede, jako je važno da je njegova momčad izgledala točno onako kako je htio i dominirala praktički cijelom utakmicom. U Krešinom domu je pala i četvrta od prvih pet momčadi ABA lige.

– Pobijedili smo strašno kvalitetnu momčad. Napadački najkvalitetniji sastav lige sveli smo na 68 poena, što znači da smo igrali izuzetnu obranu. A imali smo odgovor i u napadu. Dobili smo tečnost igre i napade najmanjeg rizika s obzirom na broj izgubljenih lopti. Ovo je naša najbolja utakmica, tim više što smo bili u velikom psihološkom opterećenju. Čestitam svojim igračima, ali i ovoj prekrasnoj publici. U Zadru su pobijedili pozitivni ljudi, koji vole košarku i zato sam sretan – rekao je Nazor.

Koliko je sada lakše uoči posljednja dva kola?

– Sigurno je lakše, ne samo zbog pobjede, nego i zato što se dobro igralo. Imamo još dvije utakmice protiv izravnih konkurenata i moramo se za njih maksimalno pripremiti i ostvariti zacrtani cilj.





Related Articles

Back to top button