ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Zadru poraz u finalu turnira u Podgorici, Facebook stranice kluba utihnule

Untitled-2Košarkaši Zadra poraženi su u finalu turnira u Podgorici od strane KK Budućnost rezulatom 79-72. Vijest je ovo koja, nekim čudom nije objavljena na službenim Facebook stranicama kluba, vjerojatno radi straha od potencijalno negativnih komentara.

Zadnja vijest koju je KK Zadar, odnosno Lovre Peraić, koji sa Frankom Sterleom (novi pomoćni trener Zadara, op.a.) upravlja službenim Facebook i web stranicama kluba objavljena je 11.9. i tiče se olazaka novinara iz Čačka i Zmajčica iz Ljubljane na nadolazeći košarkaški turnir na kojemu Zadar u prvom kolu igra protiv Fenera.

Nesposobnost i pokušaj manipulacije medijima

Podsjetimo, ovaj neuigrani dvojac već je jednom dobrano zabrljao kada je na službenoj Facebook stranici objavio kako Zadar igra protiv kluba s kojim nikad nije dogovorena prijateljska utakmica. Kako bi, po naredbi sportskog direktora Branka Skroče, blokirali dolazak novinara Zadarskog lista na utakmicu u Sloveniju, otišli su toliko daleko da su objavili i dodatnu informaciju kako je utakmica zatvorena za javnost, dok su iz kluba s kojim je KK Zadar dogovorio službenu utakmicu, na svojim web stranicama objavili kako je utakmica – otvorena za javnost.

 





Related Articles

Back to top button