ZadarZadne-Izdvojeno

Zadranka Nina Dražević u Zadar pozvala vodećeg stručnjaka za liječenje multiple

Foto: Private
Foto: Private

Zadranka Nina Dražević (33) traži pomoć za liječenje svih osoba s multiplom sklerozom u Hrvatskoj i regiji, a od MS-a i sama boluje.

Dr. Paolo Giordo, neurolog, jedan je od dva stručnjaka iz Italije koji su obučeni za liječenje pacijenata prema Protokolu s vitaminom D za multiplu sklerozu i ostale autoimune bolesti, prihvatio je njezin poziv da dođe u Zadar i pregleda sve zainteresirane pacijente. Predviđeni termin njegova boravka u Zadru je od 5. do 11. kolovoza, uz prijavu najmanje 50 pacijenata.

“Dr. Giordo dolazi u Beograd krajem srpnja, pod pokroviteljstvom Poliklinike Medilek Tim. Trenutno sam u potrazi za pokroviteljem događaja u Zadru. Molim sve koji su u mogućnosti da mi u tome pomognu i jave mi se kako bi cijena pregleda ostala 120 eura koliko košta i sam pregled u Italiji. Napominjem, ovo radim altruistički kako bi svi moji ‘supatnici’ koji nisu u mogućnosti putovati u Italiju dobili mogućnost liječenja pod nadzorom dr. Giorda. Ne radim ovo iz osobne koristi, naime sama sam bila kod dr. Giorda u Grossetu u Italiji, u svibnju ove godine i tada ga upitala bi li došao u Hrvatsku. Nedavno mi je potvrdio navedene dane kada može doći u Zadar. Zainteresirani koji ne znaju o čemu se točno radi mogu mi se javiti preko Facebook stranice (facebook.com/nina.drazevic?fref=ts) i poslat ću im mail sa svim važnim informacijama. Razmislite o ovoj uistinu jedinstvenoj prilici i ne propustite možda neponovljivu mogućnost posjeta doktora koji dolazi praktički ‘na vrata’ svima nama. Vitamin D spas je za nas oboljele od multiple skleroze”, kaže Nina Dražević za in portal.

Tvorac Protokola s vitaminom D za multiplu sklerozu i ostale aurtoimune bolesti je dr. Cicero Galli Coimbra, specijalist neurolog i docent na katedri za eksperimentalnu neurologiju medicinskog fakulteta Sveučilišta Sao Paulo u Brazilu, koji je nakon potvrđivanja imunomodulatornog djelovanja aktivne forme vitamina D (cholecalciferola) u eksperimentalnim uvjetima početkom ovog stoljeća počeo s primjenom visokih doza D vitamina kao tretmana autoimunih oboljenja. Dosadašnji rezultati kod njegovih pacijenata su iznimno pozitivni. Kod više tisuća pacijenata oboljelih od multiple skleroze, u 95 posto slučajeva oboljenje je pod tretmanom u trajnoj remisiji.





Related Articles

Back to top button