Zadar

Zadrani se otrovali hranom na snimanju spota za “Game of war”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Šestorica statista iz Zadra koji su protekla tri dana sudjelovali u snimanju reklamnog spota, glumeći ratnike, za svjetski popularnu internetsku igricu “Game of War” na velebitskim lokacijama, odnosno Tulovim gredama, otrovalo se hranom te je završilo na Odjelu za zarazne bolesti zadarske Opće bolnice.

Uzrok trovanja hranom, kako tvrdi naša čitateljica, su sendviči sa šunkom i majonezom koje su podijeljeni statistima na snimanju. Gospođa Vučković sumnja da su mladići zaraženi salmonelom, a dr. Perić još takvo nešto ne može potvrditi dok se ne dobiju nalazi labartorijskih pretraga, odnosno uzoraka stolice šestorice koji su završili u Bolnici. To bi moglo biti u utorak.

Zanimljivo, među zadarski statistima bio je i frontmen popularne zadarske grupe “Sexymotherfuckers” Ivo Petrić, ali on nije završio u Bolnici niti se otrovao hranom. Toga dana kada su statisti pojeli sumnjive sendviče njemu je prijatelj iz obližnje Rovanjske dostavio meso s gradela tako da sendviče nije ni kušao. Ali je zato, zbog svog korpulentnog izgleda dobijo ponudu da na jesen statira u snimanju popularne HBO setrije “Igra prijestolja” koja se snima u Dubrovniku i osnovu koje je i nastala internetrka igra “Game of War”. Uostalo, hrvatsku logistiku i produkciju i za snimanje izvornog serijala i spotova s istom ikonografijom organizira “Embessy films Croatia” iz Dubrovnika.

Statisti su na snimanju spota za “Game of War” dobili po 350 kuna dnevno svaki, znači za tri dana snimanja oko 1.000 kn,što i nije loš honorar da nije bilo trovanja hranom.





Related Articles

Back to top button