ZadarZadne-Izdvojeno

Zadarske snage na Hrvatskoj tattoo konvenciji

Foto: Private
Foto: Private

Treća po redu Hrvatska tattoo konvencija održana je proteklog vikenda u Zagrebu u atriju kina Studentskog Centra.

Okupila je brojne domaće i strane umjetnike ocrtavanja tijela i prezentere opreme.
Ponosni smo što je naša metropola odvažno stala uz bok kozmopolitskim gradovima u kojima su tattoo sajmovi već odavna sasvim neizbježan dio kulturne ponude.

U lokalpatriotskom pogledu, posebno smo ponosni što su na ovako značajnom događaju naše snage predstavili majstori studija „Tiamat“ i „Hidden Dragon“.

Foto: Private
Foto: Private

Vrh hrvatske tattoo scene

Tattoo majstor File kaže nam da je unatoč činjenici da sezona tetoviranja u Zadru traje već nekoliko mjeseci, pronašao vremena za predstavljanje njihova tattoo & piercing studija na zagrebačkoj konvenciji.

„Ove godine su Tiamat i Hidden Dragon predstavljali Zadar rame uz rame tj. štand do štanda, praktički smo imali mali Zadar na konvenciji. Ovakve manifestacije su produkt dugogodišnjeg rada vrha hrvatske tattoo scene i namijenjene su prvenstveno druženju tattoo majstora i razmjeni iskustava, noviteta i tehnologije. Za posjetitelje je to jedinstvena prilika za upoznati se s radom najvećih majstora iz regije na djelu“ – priča nam File.

11110875_833652930015945_7282316119166174203_nDoseći europsku razinu

Edukacija je također izuzetno važan dio konvencije. Tetovaže postaju mainstream: žele ih svi, a najvažnije je da budu jedinstvene i personalizirane, te naravno izrađene rukom vrhunskih majstora ovog art zanata.

„Važan dio konvencije je i natjecanje koje se odvija na kraju svakog dana uz poprate sadržaje. Hrvatska tattoo scena još je uvijek u razvoju, tako da svatko tko je podržava trebao bi pohoditi događaje ovoga tipa, jer samo uz pomoć naših vjernih mušterija možemo doseći europsku razinu“ – zaključuje File.





Related Articles

Back to top button