ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Zadar sutra igra protiv Igokee, Nazor: Sutra ćemo vidjeti gdje smo i što smo

Ante Nazor (Foto: 057info.hr)

Košarkaši Zadra ujutro u 8 sati putuju u Aleksandrovac, gdje će istog dana s početkom u 20 sati snage odmjeriti s Igokeom, momčadi koja je prije nekoliko dana svladala Partizan – potvrdio je ovo za ZDNews.hr trener košarkaša Zadra, Ante Nazor.

– Samara je iza nas, ali u ponedjeljak opet igramo protiv njih. Ne znam što se s njima događa, jučer su im falili svi stranci, očekivao sam puno jaču momčad, međutim, možda je i bolje ovako za uvodnu utakmicu. Sutra (četvrtak, s početkom u 20 sati) ćemo na pravi način vidjeti gdje smo i što smo. Ipak igramo protiv Igokee koja je dobra momčad. Oni su prije nekoliko dana pobijedili Partizan i to dovoljno govori o njima. Igokea ima dosta skupu momčad. Što reći osim da smo sretni što nam nakopon nam dolazi kvalitetnijih protivnik, a na nama je da to iskoristimo na najbolji mogući način. Kao što smo i pretpostavljali, bit će slabijih i jačih protivnika, a na nama je da se što bolje pripremimo za sezonu – kazao je Nazor.

“Bariša Krasić bolje podnosi pripreme od nekih mlađih igrača”

– Što se tiče Bariše Krasića, mislim da će nam on biti od velike pomoći, zato smo ga i doveli. Smatram da je Zadar lani imao puno poteškoća otvaranje vanjskog šuta na poziciji četvorke, a tu će nam Bariša dobro doći. On je jedan od tih igrača koji to može odraditi. Kao što znate, radi se  iskusnom igraču koji je kvalitetno radio kroz cijeli proces, prvo probnih treninga, sada i priprema. Mogu slobodno reći da bolje podnosio pripreme od nekih svojih mlađih suigrača. Dosta je motiviran i mislim da će nam s njim biti puno lakše – za kraj će Nazor.





Related Articles

Back to top button