ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Zadar dovodi Šutala, Jardine novi ‘mačak u vreći’

marko_sutalo_siroki_0202_1381700325Amerikanac Scoop Jardin u subotu je protiv Cedevite najvjerojatnije odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Zadra. U tri susreta nije se upisao u listu strijelaca iz igre, pogodio je tek dva slobodna bacanja. Najavljen je kao jedan od nositelja igre, a postao je još jedan zadarski ‘mačak u vreći’?

Jardine je potpuno izvan forme, a njegov rastanak s klubom bio je izgledan i prije susreta Zadar-Cedevita. Podsjetimo, već tada je trener Hrvoje Vlašić izrazio nezadovoljstvo njegovim stanjem te najavio rasplet situacije nakon hrvatskog derbija jer u ugovoru postoji opcija rakida ugovora nakon mjesec dana.

Istovremeno Zadar je bio u pregovorima s reprezentativcem Bosne i Hercegovine 30-godišnjim Markom Šutalom. Šutalo je bivši igrač Hemofarma, Vojvodine i Širokog.

Lani je u dresu Širokog u prosjeku zabijao 15 koševa po utakmici i izraziti je šuter.

U preslagivanju momčadi jasno je kako bi teret organizacije igre pao na leđa Andrewa Lawrencea i Tonia Prostrana, a po potrebi bi mogao uskakati i Marko Car. Šutalo bi igrao na poziciji dvojke, dok bi na trici minute dijelili Ramljak, Batur, ali i Šango.

Neslužbeno saznajemo da je Šutalo pred potpisom ugovora i da bi prvi nastup u dresu Zadra trebao imati već u sljedećem kolu ABA lige protiv Partizana u Beogradu.





Related Articles

Back to top button