IzdvojenoZadar

Za nepovjerovati: Grad je upravo objavio kako zatvara jednu od najprometnijih ulica, Put Nina – sve do početka srpnja!

Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo objasnio je na kolegiju gradonačelnika zbog čega je novouređena Ulica oko Vrulja poplavila u jučerašnjoj kiši
 

Zadnjeg radnog dana ove godine gradonačelnik Branko Dukić iskoristio je kako bi održao radni kolegij s pročelnicima na kojem su analizirali učinjeno u ovoj te su najavljeni neki projekti za sljedeću godinu.

Darko Kasap, pročelnik UO za prostorno uređenje i graditeljstvo objasnio je zbog čega je novouređena Ulica oko Vrulja poplavila u jučerašnjoj kiši.

– Ulica je poplavila zbog začepljenja slivnika koji nije u obuhvatu rekonstrukcije. Međutim, zbog radova slivnik se napunio lišćem i materijalom te se zbog toga začepilo. Radnici Odvodnje i Čistoće odmah po dojavi otišli su na teren i uklonili problem te smo jučer navečer bili na terenu i sve je bilo u redu. Zatražili smo i dodatni pregled nadzornog inženjera, pojasnio je Kasap. Dodao je kako trenutno nema radova na cestama jer su građevinske firme do Sveta tri kralja na godišnjem odmoru te bi se nakon tog blagdana radovi trebali nastaviti.

– Od 8. siječnja zatvaramo Put Nina prema Meladi te će tim dijelom grada na snazi biti nova privremena prometna regulacija. Ova ulica, kao i Ulica Benka Benkovića, trebale bi i biti gotove do 30. lipnja, odnosno prije početka sezone. Ovo je rok i za dovršetak Ante Starčevića i Liburnske obale, pojasnio je Kasap, a prenosi Zadarski list.





Related Articles

Back to top button