Vlasnik jednog zadarskog portala (rođen 1981.) iskorištavao 15-godišnje dječake radi zadovoljavanja vlastite pohote

3

Iako zadarska javnost do sada nije bila upoznata sa specifičnim predmetom s kojim se duže vrijeme bave PU Zadarska i Općinsko državno odvjetništvo, redakcija portala ZADAR News, ali i još nekoliko redakcija, uspjela je doći do bitnih informacija koje su vezane za ovaj slučaj.
Kako neslužbeno doznajemo, medijski djelatnik i vlasnik jednog poznatog zadarskog portala, a radi se o osobni rođenoj 1981. godine, više godina je maltretirao maloljetne dječake mlađe od 16 godina, slao im perverzne i svakojake ostale seksualne poruke, a s nekima od njih se i nalazio i bio intiman iako je znao da se radi o dječacima od 14 i 15 godina. Jednima je za usluge seksa nudio mobitele i ostale vrijedne predmete, dok je drugima nudio i po 1000 kuna za seks, što je razvidno iz poruka koje su u posjedu četiri zadarske redakcije, PU Zadarske i Općinskog državnog odvjetništva.

Autentičnost prepiske medijskog djelatnika koji je iskorištavao maloljetnike kako bi zadovoljio svoju pohotu i tada maloljetne osobe koja je u ovom slučaju bila oštećena, potvrdila je i sama oštećena osoba.

– Poruke koje sam razmijenjivao s osobom koju spominjete su autentične i ukoliko dođe do bilo kakvog kaznenog progona, o njima ću posvjedočiti i na sudu – kazao je za ZADAR News jedan od tada maloljetnih dječaka kojega je ovaj predator mamio raznim predmetima kao što su parfemi i slično.

Evo što je policija imala reći o samom slučaju:
– Želimo Vas informirati da su službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, tijekom prošle godine, a nakon zaprimljenih dojava o navodno počinjenim kaznenim djelima spolne zlouporabe maloljetnika, u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom proveli izvide. Sve činjenice i saznanja prikupljene tijekom provođenja izvida, sukladno protokolu i zakonskim rješenjima, dostavljeni su nadležnom odvjetništvu radi donošenja mjerodavne odluke u predmetu. S obzirom da su izvidi tajni, a i radi zaštite interesa prvenstveno maloljetnih osoba obuhvaćenih izvidima, nismo u mogućnosti iznijeti više detalja – stoji u priopćenju zadarske policije, a koje potpisuje glasnogovornik PU Zadarske, Elis Žodan.

Komentari

komentari

Podijeli objavu

3 Komentari

 1. DOBRO DAN MOJ LJUDI HRVATSKE

  SVJEDOČANSTVO KAKO JA DOBITI ZAJM OD REALNE I GENUINE ZAJMA
  TVRTKA POTPISA JOSE LUIS ZAJMOVA TVRTKA. Ja sam jako sretan danas
  I Bog blagoslovi JOSE LUIS ZAJMOVA TVRTKA.
  ,
  Moje ime je lady frnsco perez Ja sam iz Rijeke u Hrvatskoj Oženjen sam, tražio sam pravi kredit poduzeće za proteklih 5 mjeseci
  Sve što sam dobio bio je hrpa prevara koja me natjerala da im vjerujem i na kraju
  Od dana, oni su uzeli moj novac bez da ništa zauzvrat, sve
  Moja se nada izgubila, zbunila sam se i frustrirala, vrlo sam ga pronašla
  Teško je hraniti moju obitelj, nikad nisam željela imati ništa za napraviti
  S kreditnim tvrtkama na internetu, pa sam otišao posuditi novac iz a
  Prijatelju, rekao sam joj sve što se dogodilo i rekla je da mi može pomoći
  Ona zna kreditna tvrtka koja mi može pomoći s bilo kojim iznosom kredita
  Što mi je trebalo s vrlo niskom kamatnom stopom od 2%, da je upravo dobila
  Zajam od njih, ona me je uputila o tome kako podnijeti zahtjev za kredit, jesam
  Baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima na E-mail: (joseluisloans@gmail.com) Nikad ne bih mogao vjerovati, ali pokušao sam i ja
  Najveće iznenađenje sam dobio zajam u roku od 24 sata, nisam mogao vjerovati,
  Ja sam sretan i bogat i zahvaljujem Bogu da takav zajam
  Takve tvrtke i dalje postoje na ovom prevare diljem mjesta,
  Molim te savjetujem svima onima koji trebaju zajam
  (Joseluisloans@gmail.com) oni nikada neće uspjeti, i
  Vaš život će se promijeniti kao što je to učinio. Brzo se obratite JOSE LUIS KREDITNIM TVRTKU danas i dobijte zajam od njih, Bog blagoslovi JOSE LUIS kreditnu tvrtku za njihovu originalnu ponudu.
  Obavezno kontaktirajte JOSE LUIS zajam za vaš kredit jer sam uspješno dobio moj kredit od ove tvrtke bez stresa.[[[

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here