ZadarZadne-Izdvojeno

Vladimir Kovačević prvi ravnatelj nove agencije AGRRA

kova_evi__1363957176Upravno vijeće Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA izabralo je Vladimira Kovačevića za prvog ravnatelja nove agencije čije će sjedište biti u bivšem hotelu Beograd, gdje Županija ima u najmu dio prostora.

Na natječaj, koji je raspisan početkom travnja, stiglo je šest molbi. Jedan je kandidat odustao, a preostalih petoro, koji su ispunjavali formalno tražene uvjete, pisali su test.
Odluka je pala na Vladimira Kovačevića, diplomiranog inženjera, bivšeg HSP-ovog predsjednika skupštine i županijskog vijećnika HSP AS.

Kada ostali sudionici natječaja dobiju obavijesti imaju pravo na žalbe u roku koji teče od primitka, rekao nam je pročelnik za poljoprivredu Danijel Segarić. U Zadarskoj županiji računaju da bi novi ravnatelj nove agencije započeo s radom 15. srpnja. Do kraja godine za rad te agencije osigurat će se 400 tisuća kuna rebalansom proračuna na koje se radi u Zadarskoj županiji, rekao nam je Segarić, najavljujući realnu mogućnost otvaranja još kojeg radnog mjesta u novoj agenciji.





Related Articles

Back to top button