VIŠE NE ISTIČE DA JE ZADARSKA VIJEĆNICA – Sabina Glasovac poziva na pressicu, iako je o istoj temi je već govorila u četvrtak!

6

Sabina Glasovac, predsjednica gradskog ogranka SDP-a Zadar poslala je medijima priopćenje u kojemu navodi:

“Pozivamo vas na konferenciju za novinare na kojoj će Sabina Glasovac,  zastupnica    i potpredsjednica Kluba zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru,  govoriti na temu 100 dana Vlade. Konferencija će se održati u ponedjeljak, 30. siječnja 2017. godine s početkom u 11 sati u prostorijama SDP Zadar.

Sa štovanjem,
Predsjednica: Sabina Glasovac, v.r.”

Zaboravila na Zadar, a od Gradskog vijeća dobila 48 tisuća kuna!

Zanimljivo je i kako u samom priopćenju medijima, kao da mi to ne znamo, Sabina Glasovac napominje kako je ona zastupnica i potpredsjednica Kluba zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru. Odlično. Međutim, u istom priopćenju ne navodi podatak kako je ona i dalje vijećnica u Gradskom vijeću Grada Zadra. Slučajno ili ne, ne znamo. Ne znamo isto tako znači li to da Glasovac časnu funkciju vijećnice u Gradskom vijeću i građane Zadra koji su je izabrali na to radno mjesto smatra manje vrijednim, pa ga zato ne spominje?

Inače, istine radi, vijećnici u Gradskom vijeću, pa tako i sama Glasovac su za četverogodišnjeg mandata, svaki ponaosob, zaradili ukupno 48 tisuća kuna, plus novac za SDP.

Pojedine zadarske stranačke kolege će o Glasovac ionako reći da joj Zadar nije na prvom mjestu, već da joj je grad poslužio za osobne interes, odnosno kao odskočna daska za napredak u političkoj karijeri (više o tome pročitajte ovdje).

O temi “100 dana Vlade” Glasovac će već govorila na pressic u Zagrebu

Iako je Glasovac o temi “100 dana Vlade” već govorila javno na pressici u Zagrebu u četvrtak 26. siječnja ove godine, postavlja se pitanje što Zadranima novoga na tu temu ima poručiti predsjednica zadarskog gradskog ogranka SDP-a, a da već o tome nije govorila u četvrtak?

Ne znamo, ali se iskreno radujemo novim spoznajama o kojima ćemo vas izvijestiti nakon pressice.

Komentari

komentari

6 Komentari

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here