VijestiZadar

Vir uspješno predstavljen u Brnu

imagePredstavnici Općine Vir i TZO Vir na međunarodnom sajmu REGIONTOUR 2015.

Na poziv Grada Oslavanyja, grada prijatelja Općine Vir, predstavnici Općine Vir predvođeni predsjednikom Općinskog vijeća Miroslavom Glavanom i direktorom Turističke zajednice Vira Šimom Vučetićem predstavili su i ove godine svoju turističku ponudu na međunarodnom sajmu Regiontour 2015. koji je održan od 15. do 18. siječnja u Brnu. Turistička zajednica Općine Vir, predstavila je turističku ponudu Vira, asam štand je bio izuzetno posjećen. Predstavljanje turističke ponude Vira u Češkoj od iznimne je važnosti, jer se broj gostiju iz Češke koji ljetuju na Viru iz godine u godinu povećava.
Domaćini iz grada Oslavanyja toplo su dočekali Općinsko izaslanstvo i predstavnike Turističke zajednice pruživši im svu potrebnu potporu za vrijeme boravka u Češkoj kao i u organizaciji predstavljanja na sajmu. Predstavnike Općine Vir domaćini su upoznali s kulturnim i tradicijskim značajkama grada Oslavanyja i grada Brna, sjedišta Južnomoravske regije.

Grad Oslavany i Općina Vir potpisali su Ugovor o suradnji i prijateljstvu još 2009. godine i ovo je jedan od praktičnih primjera suradnje ovih dviju lokalnih samouprava te predstavlja zalog buduće suradnje o kojoj je također bilo riječi za vrijeme boravka u Češkoj.

image
Promidžbeni materijal u Beogradu





Related Articles

Back to top button