112

Vir: Provaljeno u kuću u 54-godišnjaka, otuđeno kuhalo, vaga i ploča štednjaka

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su zlouporaba opojnih droga, teška krađa, tri krađe i dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom s benkovačkog područja, kojeg se sumnjiči da je, u lipnju, zajedno s 24-godišnjakom, provalio u prodavaonicu u Nadinu te otuđio cigarete.

Pretragom njegovog stana policijski službenici pronašli su strojnicu Agram 2000 i provalnički alat.

Protiv 33-godišnjaka državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog teške krađe i nedozvoljenog držanja oružja.

 Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad  22-godišnjakom iz okolice Zadra, kojeg se sumnjiči da je, jučer, u Ulici Majstora Radovana u Zadru otuđio torbu s prijenosnim računalom u vlasništvu 51-godišnjeg državljanina Norveške vrijednim nekoliko  tisuća kuna.

Protiv njega državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta je kaznena prijava zbog  krađe.

 Zlouporaba opojnih droga     

Jučer u 17 sati, u Petrčanima policijski službenik Policijske uprave zadarske zatekao je 19-godišnjaka iz Zadra s jednom cigaretom marihuane te još dva paketića iste droge ukupne težine 5 grama.

Droga mu je oduzeta a protiv njega podnijeta je kaznena prijava.

Teška krađa

U proteklih deset mjeseci na predjelu Srpljica u Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 54-godišnjeg mađarskog državljanina te otuđio kuhalo, vagu i ploču štednjaka.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button