ZadarZadne-Izdvojeno

Vijećnik Pupić Bakrač najavio letkom kako će Široka ulica na turskom nazvati Genis Cadde

Marko Pupić Bakrač odbija napustiti govornicu (sjednica Gradskog vijeća 7.11.2014.)
Marko Pupić Bakrač odbija napustiti govornicu (sjednica Gradskog vijeća 7.11.2014.)

Vijećnik Akcije Mladih Marko Pupić Bakrač niti danas, nakon dvije opomene predsjednika Gradskog vijeća Živka Kolege, nije se želio ukloniti s vijećnice, u znak prosvjeda zbog neuvrštavanja točke dnevnog reda o preimenovanju Široke ulice u Kalelargu.

On je kazao kako ne poštuje sud niti jedne partije, pa tako ni HDZ-a. Vijećnik Pupić Bakrač nije htio otići niti kada su došli zaštitari koje je vijećnik legitimirao, kako bi ih mogao prijaviti ako prekrše svoje ovlasti.

U prekidu sjednice Pupić Bakrač je novinarima podijelio letke kojima je najavio kako će se Široka ulica preimenovati u Genis Cadde.

Na letku, uz foto montažu, piše kako će uz tursko sponzorstvo odlučili preimenovati Božidar Kalmeta i Zdenko Zrilić odlučili o preimenovanju u Genis Cadde, kako se na turskom kaže Široka Ulica.
U obrazloženju se navodi da su turski investitori kupili privatizacijski plijen Zdenka Zrilića i sada planiraju s Kalmetom kupnju i ostatka grada.
,Samoprozvani vlasni Zrilić i Kalmeta odlučili su odbaciti volju građana te Široku ulicu preimenovati na turski jezik radi ulagivanja svojim novim gazdama, piše na letku kojeg je javnosti putem medija proslijedio vijećnik Akcije mladih.





Related Articles

Back to top button