ZadarZadne-Izdvojeno

VIDEO: Sabini Glasovac ne smeta vrijeđanje i Jose Nekića

Sabina Glasovac (Foto: hrabroueuropu.eu)
Sabina Glasovac (Foto: hrabroueuropu.eu)

Zamjenica ministra prof. dr. sc. Vedrana Mornara i predsjednica GO SDP, Sabina Glasovac, jedina je koja se nije javno očitovala na upit ZDNews.hr-a o divljačkom i bezobraznom ponašanju pročelnika za Odgoj i obrazovanje Grada Zadra, Jose Nekića. Podsjetimo, spomenuti pročelnik je za vrijeme jednog od nelegitimnih pokušaja izbacivanja vijećnika Marka Pupića Bakrača na prošloj sjednici Gradskog vijeća napadao i vrijeđao ljude oko sebe, o čemu svjedoči i video snimka.

Iako su iz Ureda Grada našem portalu poslali dopis kako se takvo bezobrazno ponašanje Jose Nekića više nikad neće ponoviti, ostaje za vidjeti hoće li se predsednica GO SDP-a, Sabina Glasovac sljedeći put očitovati o ovakvim i(li) sličnim ekscesima bilo da se radi o predstavnicima HDZ-a ili bilo koje druge političke stranke.

Upit koji smo poslali Sabini Glasovac prije 17 dana i njeno ignoriranje ove teme posebno je zabrinjavajuće iz razloga što je šefica zadarskog SDP-a zamjenica ministra koji je nadležan za znanost, obrazovanje i šport, kao što je i pročelnik Nekić odgovoran za odgoj i obrazovanje u Gradu Zadru! Osim što Glasovac nije poslala odgovor kako komentira ponašanje pročelnika Nekića, kako donajemo, naš upit nije prosliedila ni ministru Vedranu Mornaru. Možda Glasovac ne smatra bitnim očitovati se na ovakvo ponašanje Jose Nekića, s kojim je, baš kao i sa lani uhićenim Zdravkom Livakovićem, najboljim prijateljem Božidara Kalmete – u bliskim i prijateljskim odnosima. Interesantno, kad se spominje druženje Glasovac i istaknutih HDZ-ovaca, ista je nedavno na poluotoku viđena u šetnji s pročelnikom Upravnog odjela za EU fondove, Šimom Erlićem.





Related Articles

Back to top button