Zadar

VIDEO: “Ja sam Sv. Nikola i širim radost, mir i veselje po svijetu”

Jučer nešto prije ponoći, na Branimirovoj obali, točno ispred kioska, pojavio se čovjek s gustom bijelom bradom obućen u nešto nalik svećeničkom odijelu tamno crvenkaste boje. Stao je pored zebre i pričekao da prođu automobili kako bi mogao krenuti dalje, dok je desnom rukom pridržavao svoju putnu torbu. Nakon što su automobili prošli i oslobodili mu put, odlučio je prijeći na drugu stranu.

Nakon što je zakoračio na pločnik, nekoliko ljudi upalilo je kamere na svojim smartphone uređajima kako bi snimili ovog neobičnog čovjeka. Tako je nastala i naša sninka koju smo sinoć objavili na našoj Facebook stranici.

Nakon što je sjeo u obližnji kafić kazao nam je: “Rodom sam iz Zagreba. Moje ime je Sveti Nikola i ja sam na ovom svijetu kako bih širio ljubav, dobrotu i mir. Bog vas sve blagoslovio.” Zatim je ustao i otišao laganim hodom prema “maloj pošti”. 

Video snimku sinoćnjeg susreta sa “Svetim Nikolom” možete pogledati ovdje:

NEVJEROJATNA POJAVA – Zadrom šeta čovjek koji se predstavlja kao Sveti Nikola. Čudno je bilo i nama, ali snimku koju smo slučajno snimili kod Branimira svakako valja pogledati.

Posted by ZADAR News on Tuesday, August 23, 2016





Related Articles

Back to top button