ZADAR SportZadne-Izdvojeno

VIDEO – Izvori iz kluba tvrde: Britanski reprezentativac Andrew Lawrence danas potpisuje za Zadar

Andrew Lawrence
Andrew Lawrence

Iako informacije o pregovorima s igračima u KK Zadar čuvaju kao oči u glavi… Ukratko, da skratimo priču, prema posljednjim vijestima, koje, kao i uvijek cure iz Košarkaškog kluba Zadar, od izvora koji se mogu smatrati pouzdanim, redakcija ZDNews.hr-a zaprimila je povjerljivu informaciju kako bi tijekom današnjeg dana britanski reprezentativac, Andew Lawrence trebao potisati ugovor s klubom s Višnjika.

– Prema svemu viđenom, pa i po pet odigranih utakmica na Eurobasketu, Lawrence se čini kao dobar izbor – kazao je izvor iz kluba za ZDNews.hr

Inače, Lawrence je rođen 1990. u Wokingu u Engleskoj, te je na Eurobasketu u dresu Velike Britanije nastupio pet puta. Za 24 minute koliko je u prisjeku provodio na terenu, postizao je 10.2 koševa po utakmici uz 1.4 asistenciju te 0.6 skokova.

U svojoj pretposljednjoj utakmici protiv Njemačke, Lawrence je potsigrao 23 koša uz šut za tri 4/4.

Od 2009 do 2013 nastupao je za College of Charleston (USA-NCAA). Statistika Lawrencea iz studentskih dana dostupna je klikom na ovaj link.

George Tsintsadze bio prvi izbor, Lawrence drugi

Inače, prvi ‘pick’ Skroče i Vlašića bio je Gruzijac George Tsintsadze, međutim, stvar je ‘zapela’ oko financija, pa su se tako u klubu s Višnjika odlučili na Lawrencea – tvrdi izvor iz kluba. Statistika George Tsintsadzea je dostupna klikom ovdje.





Related Articles

Back to top button