ZadarZadne-Izdvojeno

Novinari u iščekivanju privođenja Zdravka Livakovića proveli cijeli pred stambenom zgradom u Arbanasima, razišli se oko 18:30h

Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković (Foto: Nsc.hr)
Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković (Foto: Nsc.hr)

Novinarske ekipe nacionalnih televizija i ostalih zadarskih redakcija cijelog dana dežuraju ispred zgrade u Arbanasima u kojoj žive Zdravko Livaković i Božidar Kalmeta. Dojava zadarskim novinarima kako bi bivši ministar ili bivši državni tajnik trebali biti uhićeni, trebala bi uskoro biti realizirana, doznajemo od izvira bliskog istrazi.

– Inače, u pravilu se te akcije odvijaju u ranim jutarnjim satima tako da sam mišljenja da ni ovaj put nismo daleko od te teze. Na kraju krajeva i prošla uhićenja HAC-ove Uprave dogodila su se negdje oko 5 sati ujutro – kazao je za ZDNews.hr izvor blizak istrazi koji je želio ostati anoniman.

Ipak, novinarske patrole od ranih jutarnjih sati sjede i čekaju ‘akciju’. I dok jedni izvori tvrde kako bi se sve moglo odigrati tek oko 5 ujutro, drugi su pak uvjereni kako bi akcija mogla započeti oko 20 sati.

Podsjetimo, prema pisanju T-Portala, Josip Sapunar navodno je u svom iskazu istražiteljima kazao kako je dio izvučenog novca dao Zdravku Livakoviću.

>>> Nadopuna 18:30h : Novinari koji su  cijeli dan proveli ispred stambene zgrade u kojoj žive Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković, razišli su se oko 18:30 sati.





Related Articles

Back to top button