IzdvojenoZADAR Sport

Umjesto da je bio na utakmici kluba koji ga plaća, Boris Skroće na otvorenju Kneževe palače pljeskao Andreju Plenkoviću i Božidaru Kalmeti

Direktor Košarkaškog kluba Zadar, Boris Skroće nije se jučer pojavio na utakmici 22. kola ABA lige između Zadra i Mornara u kojoj su igrači trenera Aramisa Naglića slavili rezultatom 80:62. Utakmicu su iz prvog reda bodrili jedino Branko Skroće i Ante Matulović.

Branko Skroće i Ante Matulović
Branko Skroće i Ante Matulović

Kako doznajemo od izvora iz kluba, nezadovoljstvo Nadzornog odbora ponašanjem Borisa Skroče toliko je da su gotovo svi članovi tog klupskog tijela direktora spremni smijeniti. Međutim, još uvijek nedostaje politička volja. Ista ona koja je i omogućila Skroči da postane direktor kluba.

Tako se Skroče, umjesto na utakmici, pojavio u društvu lokalnih HDZ-ovaca na otvaranju Kneževe palače što su mu neki od okupljenih i zamjerili. Pošto je direktor predsjednika svoje stranke promatrao iz nižih redova, nismo sigurni da je uspio stisnuti ruku Andreju Plenkoviću.

Tornado prekidao Kalmetin i Plenkovićev govor

Valja istaknuti i podatak kako je jučerašnje otvaranje Kneževe palače obilježio i prosvjed Tornada. Naime, pripadnici navijačke skupine prekidali su govor Andreja Plenkovića i Božidara Kalmete, jasno iskazujući svoje nezadovoljstvo vođenjem KK Zadar. “Je** vas Kalmeta, sj***i ste klub” i sličnim povicima, Tornadovci su jasno kazali što misle o trenutnom stanju u klubu.





Related Articles

Back to top button