112Zadne-Izdvojeno

UBOJSTVO NA SMILJEVCU: 26-godišnjak priveden, sumnja se da je ubio svoju majku

Očevid na Smiljevcu. (Foto: Zadarski list)
Očevid na Smiljevcu. (Foto: Zadarski list)

Policija je jutros poslala službeno priopćenje o ubojstvu 49- godišnje žene na Smiljevcu za što se sumnjiči njezin 26-godišnji sin.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske, u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom, provode kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči za ubojstvo 49-godišnjakinje.
Jučer u večernjim satima zaprimljena je dojava koja je ukazivala na moguće nasilje u obitelji u Ulici Antuna Barca u Zadru. Policijski službenici izašli su na intervenciju i uz nalog pretražili prostor stana i ulaza stambene zgrade te u ostavi u prizemlju pronašli tijelo 49-godišnjakinje, s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.
U službene prostorije policije priveden je 26-godišnji član obitelji kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem

Zadarskoj policiji u petak tijekom dana je prijavljen  nestanak 49- godišnjakinje. Dojava je upućivala na nesretan događaj.

Sinoć je na mjesto događaja izašao Ivan Galović, dežurni zamjenik županijskog odvjetnika u Zadru.

Prema informacijama koje je kao neslužbene objavio Zadarski list, beživotno tijelo žene pronađeno je u prizemlju ulaza na adresi Antuna Barca 9c u zajedničkoj prostoriji stanara. Tu prostoriju sinoć su policijski službenici zaduženi za očevid držali pod ključem, a čekao se nalog županijskog državnog odvjetnika za nastavak istrage.





Related Articles

Back to top button