112Zadne-Izdvojeno

U zapaljenom Jaguaru pronađena karbonizirana osoba

jaguar[pullquote]

Smrtno je stradala jedna osoba iz Jaguara, a teško je ozlijeđen 53-godišnjak, dok su 47-godišnja vozačica Škode i putnici u dobi od 72 i 15 godina lakše ozlijeđeni.

Policija je jutros obavila prvi dio očevida, izuzevši tragove jučerašnje prometne nesreće na Jadranskoj magistrali u kojoj je jedna osoba smrtno stradala u zapaljenom jaguaru. U nastavku vještačenja, kojeg vodi zamjenik državnog općinskog odvjetnika, mora se utvrditi tko je bio vozač jaguara s kojim je poćinjena nesreća.

[/pullquote]

U prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na Jadranskoj magistrali u zapaljenom autu smrtno je stradala za sad neidentificirana osoba pronađena u karboniziranom stanju.

Jaguar, zadarskih registarskih oznaka, zapalio se nakon slijetanja s kolnika, a uslijed udarca u drvo.

Dogodilo se to jučer iza 18 sati, kada je Jaguar prilikom pretjecanja, iz smjera Pakoštana prema Biogradu, udario u vozilo zadarskih registracijskih oznaka – Škodu koja se kretala iz suprotnog smjera.

Od siline udarca, Jaguar je skrenuo s ceste, a osoba iz tog vozila zadobila je teže ozlijede i prevezena je u zadarsku bolnicu.

U Škodi, za čijim je upravljačem bila žena, tri osobe dobile su lakše ozlijede. Među ozljeđenima je i 15-godišnje dijete. Policija je jučer zbog te prometne nesreće na sat vremena zatvorila Jadransku magistralu, dok je trajao očevid na licu mjesta.

Očevid se nastavlja danas u policijskom krugu, gdje je prevezen Jaguar, kako bi se utvrdilo tko je vozio i izazvao prometnu nesreću.





Related Articles

Back to top button