ZadarZADAR Sport

Transfer Santinija u Standard: Napokon se borim za trofeje

Foto: votebal24
Foto: votebal24

Novi veliki iskorak u karijeri napravio je zadarski nogometni internacionalac, Ivan Santini. Od danas Ivan je igrač jednog od najvećih belgijskih klubova Standarda iz Liegea u koji dolazi nakon odlične sezone odigrane u Kortrijku.

Sve se ovo odigralo kao u nekom filmu, prebrzo.

„Vjerujte , niti na kraj pameti mi nije bilo kada sam u nedjelju došao na početak priprema u Kortrijk da ću taj klub u kojem sam proveo predivne dvije godine napustiti za par dana. Kao da su moji u Kortrijku to znali, nakon svakog treninga pitali su me kad idem. Stvarno sam ih u čudu gledao, priča se zakotrljala i na kraju, na moje veliko zadovoljstvo vrlo brzo i realizirala“.

Četvrtak je donio i potpis ugovora na četiri godine za belgijskog giganta Standarda.

„Jako su mi bili naporni ovi dani, danas je bila kulminacija svega. Imao sam i liječnički pregled i nakon toga smo sve definirali i stavili potpis. Stvarno sma presretan, riječ je o uz Anderlecht i Brugge najvećem belgijskom klubu koji se uvijek bori za trofeje. To sam čekao cijelu karijeru, da se napokon borim za trofeje, jedva čekam prvu utakmicu“.

Upravo u 1. kolu Jupiler lige gostovat će kod bivšeg kluba Kortrijka.

„Nevjerojatno kako se i to poklopilo. Bit će to za mene susret prepun emocija ali što je, tu je. Profesionalac sam i moje je da sada za Standard postižem golove“.

U sezoni koja slijedi i borba za prvog topnika lige bit će puno lakša.

„To sigurno, sad sam u jačem klubu, imat ću sigurno više prilika i sve je na meni. Samo neka bude zdravlja, za ostalo na travnjaku ja ću se pobinuti“. 





Related Articles

Back to top button