ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Tornado poručio Borisu Skroči: “Ovo ti nije prvi put, tražimo ispriku ili odlazi!”

skroce22Nakon dva objavljena članka portala ZDNews.hr (1. i 2.) o blokadi kluba, lažima i mutnim financijskim transakcijama direktora KK Zadar, Borisa Skroče, iste je jedino prenio portal Mega media. Ipak, vijest je došla i do predstavnika zadarskog Tornada koji su razočarani ponašanjem obojice direktora kluba, Borisa Skroče i Branka Skroće. U razgovoru ZDNews.hr, kazali su kako bi se direktor Boris trebao ispričati navijačima. Također, pozvali su ga da odstupi i da ostavku ukoliko se ne snalazi, što je i više nego očito.

Odgovor na dva članka objavljena na portalu ZDNews.hr: (1. i 2.): Naš je stav da je ovo neozbiljno ponašanje naseg direktora, koji ne čini ovo prvi put, isto tako se zaletio s izjavom da imamo još 100 000 eura za pojačanja pa  su to na kraju opovrgnuli svi. Krajnje je vrime da se ispriča navijačima zbog ovakvih stvari i prizna da ako nije za ovaj posao da otide s ove pozicije, isto tako imamo puno primjedbi na rad Branka Skroće koji vec 4 sezone slaže jako loš i nekompetentan igrački kadar koji ne može odgovarati standardima koji su potrebni za igrati ABA ligu – kazali su predstavnici zadarskog Tornada u razgovoru za portal ZDNews.hr

Podsjetimo, Boris Skroče u više navrata je obmanjivao i lagao zadarsku javnost, novinare i navijače o službenoj blokadi kluba, a ovo je prvi put nakon dužeg vremena da Tornado traži službenu ispriku od nekog klupskog djelatnika.

Hoće li se Skroče ispričati radi laži i obmana koje je širio danima, ostaje nam za vidjeti.





Related Articles

Back to top button