ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Toni Prostran: Vjerujemo u pobjedu! Utakmicu Krka – Zadar gledajte u caffe baru My Way

Toni Prostran [Foto: 057info]
Nakon jedne vrlo dobre i druge odlične utakmice, košarkaši Zadra u sklopu 3. kola ABA lige gostuju u Novom Mestu, gdje će večeras s početkom u 20 sati i 30 minuta odmjeriti snage sa slovenskom Krkom. Uoči utakmice razgovarali smo s razigravačem Zadra, Tonijem Prostranom koji, vrlo optimistično – vjeruje u pobjedu Zadra!

Toni, za početak što reći o Krki?

– Krka je dosta dobro posložena momčad. Sve polazi od razigravača Jakova Vladovića. Osim bekovskih, jaki su i na centarskim pozicijama, a tu su Smiljan Pavić i Jure Lalić. Međutim, unatoč svemu mislim da ćemo i mi imati svoje šanse. A njih ćemo prije svega tražiti kroz čvrstu i agresivnu obranu i onda brzi kontranapad. Važan je naravno i skok, no vjerujem da uz prikazanu igru iz prva dva kola imamo velike šanse za pobjedu.

Kakvu igru preferira Krka po onome što ste uspjeli vidjeti?

– Uglavnom preferiraju postavljenu igru pet na pet i tu su jako opasni. Imaju spoj iskustva i mladosti, no nismo ni mi za baciti. Nakon pobjede nad Crvenom zvezdom počeli smo pripreme za njih koje su sad gotove. Spremni smo i jedva čekamo utakmicu.

Kako je momčad prihvatila novog igrača, Chaissona Allena?

– Dobro smo ga svi prihvatili i što je najvažnije, on se polako, ali sigurno prilagođava nama. Prilagođava se trenažnom procesu i svemu ostalom vezanom za klub. Mislim da će nam biti Chaisson biti od velike pomoći čim pohvata sve konce, a to će biti vrlo brzo, siguran sam.

Navijač su bili dosta euforični nakon pobjede nad Zvezdom, je li se to osjetilo i u svlačionici?

– Kod nas ne smije biti i nema euforije, ta pobjeda nad Crvenom zvezdom se zaboravila već na prvom treningu dva dana poslije. Svjesni smo da je ovo tek početak, odnosno da su za nama dvije vrlo dobro odigrane utakmice, no mjesta euforiji nema. U Novom mestu smo danas sa čistom glavom.

Vjeruješ li u pobjedu?

– Da, ali ne samo ja. Cijela momčad vjeruje u pobjedu! – za kraj će Prostran.

Utakmicu gledajte u caffe baru My Way!

Podsjetimo, utakmicu 3. kola ABA lige od 20 sati i 30 minuta možete pratiti uživo na programu MaxTV-a, Arena Sport 1. Ukoliko nemate MaxTV i Arenu Sport, pozivamo vas da utakmicu zajedno s nama gledate u caffe baru My Way na Putu Nina 85!

 


View Larger Map





Related Articles

Back to top button