IzdvojenoZADAR Sport

Svetko Ćustić: “Reno Sinovčić se ne vraća u NK Zadar”

Nakon što je bivši ‘vanjski stručni suradnik’ Nogometni klub Zadar, Reno Sinovčić prije nekoliko dana opetovano ponovio kako se vraća u NK Zadar, direktor kluba, Svetko Ćustić odlučio je o toj i ostalim temama progovoriti u ekskluzivnom razgovoru za portale ZADAR News i ZADAR Sport.

– Pročitao sam da je dotični gospodin izjavio da se vraća u NK Zadar. Prvo, on ne smije doći u klub i to on vrlo dobro zna. To je pravna odluka koju on mora poštovati. Ovo nije prvi put da on najavljuje svoj povratak u klub. Ono što ja sa sigurnošću mogu reći je sljedeće: ako se on vrati u NK Zadar, onda za mene mjesta u ovom klubu više nema. Svojim izjavama se pokušava dodvoriti meni osobno i svima u Gradu Zadru koji je većinski vlasnik kluba i ne znam kome sve već ne. On bi napravio apsolutno sve što netko poželi samo da opet vlada klubom, ali to mu neće poći za rukom.

Što je s dionicama Rena Sinovčića?

– Njegove dionice su blokirane, njih je oko 34% i on s njima ne može raspolagati niti s njima može trgovati. Njega u NK Zadar može vratiti jedino i isključivo Grad Zadar, naš vlasnik, ali mislim da im to nije u planu i da se neće ići u tom smjeru. Zna se dobro kako je poslovao NK Zadar s Renom na čelu i vjerujem da nikome nije u interesu da se takva praksa nastavi.

POVRATAK U 1. LIGU DO 2020.

Najavili ste povratak u 1. HNL do 2020. godine, i dalje stojite pri toj izjavi?

– Da, meni treba dva milijuna kuna da uđem u drugu ligu, a da bih ušao u prvu ligu, trebat ću tri milijuna kuna. Ako to ne ostvarim do 2020. povlačim se sa svoje funkcije.

Kakav je status prof. Josipa Bajla u NK Zadar?

– To je osoba koja u sebi nema niti malo zlobe i upravo je on jedna od osoba kojoj je nered u životu napravio Reno Sinovčić. On je simbol ovog kluba i vrlo je prepoznatljiv u nogometnom svijetu. On je u klubu volonterski i mogu slobodno kazati da mi je od velike pomoći. Bepo je često i vođa puta naših momaka kada idu na gostovanja i to je čovjek kojega svi poznaju. Ako mi išta zatreba, ja na njega u bilo kojem trenutku mogu računati i poslati ga da predstavlja klub. Eto, o takvom čovjeku se radi.





Related Articles

Back to top button